Looiersweg 1|5131 BE Alphen NB|013-5082848|info@koolslmb.nl
New Holland Blue&You-Magazine

Het nieuwe Blue&You-magazine van New Holland staat weer online. Het thema van dit magazine is Precisielandbouw. Kijk hier om het magazine te lezen.

Lees verder
Aspen jerrycans voortaan met witte dop

Vanaf nu kan het zijn dat je een witte dop op je vertrouwde Aspen jerrycan ziet. Witte doppen zijn nóg beter recyclebaar en daarom gaat Aspen vanaf nu de zwarte doppen op haar jerrycans vervangen door witte doppen.  Een kleine verandering met een grote impact! Ps. Wist je dat je je lege jerrycans kunt inleveren […]

Lees verder
Gewijzigde openingstijden met Carnaval

I.v.m. Carnaval hebben wij gewijzigde openingstijden! Maandag 20 februari en dinsdag 21 februari zijn wij enkel in de ochtend geopend van 8.00 tot 12.00 uur. Daarna zijn we weer op de normale tijden geopend. Een fijne Carnaval allemaal!

Lees verder
Rauch Axis 50.2 winter/voorjaars actie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank 013-5082848 optie verkoop

Lees verder
Fijne Feestdagen!

Namens Team Kools LMB Alphen B.V. wensen wij iedereen fijne feestdagen!

Lees verder
Kuhn Finance tijdelijk aantrekkelijke actietarieven*

Tijdens de najaarsactie zijn de reguliere tarieven extra scherp! Profiteer van deze unieke mogelijkheid. * Actie geldt voor alle nieuwe KUHN/RAUCH machines. Actie loopt t/m 31-12-2022

Lees verder
New Holland winteronderhoud campagne

De nieuwe editie van het digitale BLUE & YOU-MAGAZINE is online. Deze editie bevat alle informatie over de New Holland wintercampagne 2022-2023 m.b.t. het winteronderhoud. Klik hier voor de digitale versie van het magazine.

Lees verder
Kools LMB 2023|Privacybeleid|Webdesign door Grèfix