Looiersweg 1|5131 BE Alphen NB|013-5082848|info@koolslmb.nl

New Holland PLM (Presicion Land Management)

New Holland biedt een assortiment intuïtieve automatische geleidingsoplossingen op maat van uw bedrijf, van de manuele oplossing op instapniveau via geassisteerde geleiding tot de volledig geïntegreerde automatische geleiding die de machine effectief voor u beheert. Deze oplossingen kunnen gekoppeld worden aan een reeks correctiesignalen: van minder dan 20 cm tot een absolute nauwkeurigheid van minder dan 2,5 cm; afhankelijk van wat u nodig hebt. Hoe zit het met mijn werktuig, denkt u wellicht? New Holland biedt oplossingen voor zijn volledige reeks tractoren, oogst- en gewasbeheermachines, inclusief alle werktuigen. U kiest dus het juiste gereedschap voor uw bedrijf.

WELK NAUWKEURIGHEIDSNIVEAU HEBT U NODIG?

https://www.tractor-verschueren.be/sites/default/files/images/GPS1.png

De automatische navigatieoplossingen van New Holland zijn compatibel met een hele reeks correctiesignalen zodat u het juiste nauwkeurigheidsniveau voor uw activiteit kunt kiezen. De GPS- en GLONASS-correctiesignalen worden verzonden via een netwerk van satellieten die rond de aarde draaien. De op het land gestationeerde ontvangers kunnen dan hun eigen positie ten opzichte van deze signalen bepalen. Dit is op zich echter niet voldoende nauwkeurig voor de landbouw, daarom moet er ook een correctiesignaal worden gebruikt.

GPS (Global Positioning System) is een in de ruimte gestationeerd navigatiesysteem en vormt een onderdeel van het grotere GNSS-systeem (Global Navigation Satellite System). De term GNSS staat voor alle satellietconstellatiesystemen die gebruikt worden om positiegegevens te verstrekken. Op dit ogenblik dekt GNSS alleen het systeem van GPS en GLONASS. GLONASS lijkt sterk op GPS en ze zijn beide wereldwijd beschikbaar. Wanneer de ontvangers voor automatische navigatie de signalen van GPS en GLONASS tegelijk ontvangen, wordt het aantal ‘zichtbare’ satellieten aanzienlijk vergroot, waardoor het risico op verlies van satellietbereik verkleint, terwijl de beschikbare machinetijd vergroot.

EGNOS BIEDt TOT 20 CM NAUWKEURIGHEID

https://www.tractor-verschueren.be/sites/default/files/images/GPS2.png

EGNOS  biedt een nauwkeurigheid van 20 cm. Dit betekent dat u telkens weer naar hetzelfde punt op uw veld kunt terugkeren tot binnen de 20 cm van uw startpunt. Dit systeem is perfect voor bestuurders die gewoon willen instappen en vertrekken en is het meest geschikt voor toepassingen zoals het sproeien van gewassen en grondbewerking waarbij nauwkeurigheid en herhaalbaarheid geen prioriteit vormen.

HET UITGEBREIDE RTK-ASSORTIMENT GAAT TOT 1-2 CM ABSOLUTE NAUWKEURIGHEID

https://www.tractor-verschueren.be/sites/default/files/images/GPS3.png

RTK VRS gebruikt uw gsmnetwerk om de precieze locatie van uw machine op te sporen en realtimecorrectiesignalen door te geven, zonder dat hiervoor basisstations nodig zijn. Met dit nauwkeurigheidsniveau kunt u toepassingen uitvoeren zoals rijen zaaien, strokenteelt, grondegalisatie en zelfs drainage, waarvoor precieze horizontale en verticale nauwkeurigheid is vereist. Eenvoudigweg de meest nauwkeurige oplossing voor precisielandbouw, samen met nauwkeurige herhaalbaarheid.

MANUELE NAVIGATIE

De basis navigatieoplossing biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met GPS-navigatie via een eenvoudige en betaalbare lichtbalkdisplay. Het navigatiesysteem met lichtbalk biedt u visuele feedback om u op uw geplande route te houden. U moet alleen zelf de groene lichten volgen om op het juiste pad te blijven. Het systeem toont u zelfs in welke richting en op welke wijze u moet sturen om uw tractor op het juiste spoor te houden!

ONDERSTEUNENDE NAVIGATIE

In de sterk evoluerende wereld van navigatie is ‘ondersteunde navigatie’ de volgende logische stap. Dankzij de volledige integratie van een stuursysteem geniet u van een handenvrije bediening, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw belangrijkste taak. U kunt uw navigatieoplossing zelfs afstellen op gelijk welke machine waarmee u momenteel werkt voor een ultieme navigatieflexibiliteit.

GEÏNTEGREERDE GELEIDING!

Volledig geïntegreerde geleiding is het summum van het gamma geleidingsoplossingen en biedt een volledige richtingscontrole van de machine met één druk op de knop. U kunt uw machine rechtstreeks af fabriek bestellen met de IntelliSteer®-oplossing van New Holland. Als u op een later ogenblik beslist dat uw bedrijf geleiding nodig heeft, kunnen wij ze ook voor u inbouwen.

EZ-STEER™ ‘S WERELDS EENVOUDIGSTE HANDENVRIJ LANDBOUWSYSTEEM

EZ-Steer is een eenvoudig draagbaar handenvrij stuursysteem voor alle modellen, oud en nieuw. Het EZ-Steer- systeem bedient het stuurwiel voor u door de combinatie van een wrijvingswiel en een motor, die indirect wordt aangedreven door de output van een navigatiedisplay. Terwijl EZ-Steer u op het juiste spoor houdt op golvend terrein, langs greppels, water en verhoogde bermen, kunt u zich makkelijker concentreren op verschillende taken zoals de prestaties van de sproei- of zaaimachine, betere kwaliteit van het werk of hogere gewasopbrengst, en dit met heel wat minder stress. EZ-Steer heeft het grote voordeel dat het makkelijk te verplaatsen is van de ene machine naar de andere.

https://www.tractor-verschueren.be/sites/default/files/images/Stuur2.png

EZ-PILOT™: HET NIEUWE “ONZICHTBARE” GEASSISTEERDE STUURSYSTEEM

EZ-Pilot is een hyperperformante, goedkope, geassisteerde stuuroplossing die keurig in de stuurkolom van het voertuig geïntegreerd is. Dit systeem kan op de meeste merken van tractoren en oogstmachines geïnstalleerd worden. Deze geavanceerde oplossing beschikt ook over T3™-terreincompensatietechnologie, die u in een perfecte baan houdt, zelfs op golvend terrein en verhoogde bermen. Het is makkelijk te verplaatsen van de ene machine naar de andere. U hebt de keuze om het originele stuurwiel van uw machine te gebruiken, of om het optionele stuurwiel te installeren met een voorziening waarbij het stuurwiel terug op de originele hoogte komt. Het keurige motorontwerp is volledig geïntegreerd in de stuurkolom en biedt vrije toegang tot de instrumentencluster en andere controlesystemen van het voertuig, met behoud van de eventueel aanwezige telescopische functionaliteit. De elektrische motor werd ontwikkeld om de weerstand te overwinnen van tractoren met stuggere stuurbekrachtigingsystemen, met een optimale prestatie als resultaat. De snel reagerende elektrische motor zorgt ervoor dat het systeem snel kan bijsturen om het voertuig steeds op het juiste pad te houden.

https://www.tractor-verschueren.be/sites/default/files/images/Stuur3.png

NEW HOLLAND INTELLISTEER® VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE AUTOMATISCHE GELEIDING

U kunt uw machine in de fabriek bestellen met IntelliSteer®, of gewoon met een IntelliSteer®-klaar pakket. Deze topoptie is verkrijgbaar op de T6 Auto Command, T7, T8 en T9 tractorreeksen. IntelliSteer is een volledig geïntegreerd automatisch stuursysteem dat door New Holland ontworpen en ontwikkeld werd. Het IntelliSteer®-systeem, maximaliseert de productiviteit voor optimale gewasopbrengst en winstverhoging.
Door DGPS- of RTK-technologie in combinatie met volledig geïntegreerde controle te gebruiken, zorgt IntelliSteer voor een parallelle pass-to-pass-nauwkeurigheid tot 2,5 cm. IntelliSteer® is ideaal voor precisiewerk, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Dit systeem is ontworpen om de prestaties en het comfort van de bestuurder spectaculair te verbeteren.

https://www.tractor-verschueren.be/sites/default/files/images/Stuur4.png

AUTOPILOT™-SYSTEEM

DE PRECISIE DIE U VERLANGT
Het Autopilot™ automatische besturingssysteem kan gebruik maken van een RTKsignaal, en levert een +/- 2,5 cm herhaalbaarheid. Perfect planten tot oogsten en dit op ieder veldpatroon. Het Autopilot™- systeem kan in de meeste merken van tractoren oogstmachines geïntegreerd worden en maakt gebruik van het elektrohydraulische circuit van de machine om de automatische navigatie te leveren. Deze retrofitoplossing zal uw efficiëntie tijdens veldvoorbereiding, planten en oogsten aanzienlijk verhogen, omdat u langer nauwkeuriger en constanter kunt werken.

Kools LMB 2024|Privacybeleid|Webdesign door Grèfix