Looiersweg 1|5131 BE Alphen NB|013-5082848|info@koolslmb.nl

New Holland Precisielandbouw

Bereid u voor op het komende seizoen en ontdek nieuwe manieren om uw bedrijf een boost te geven.
Bekijk welke PLM® en AGXTEND-oplossingen u kunnen helpen om uw productiviteit te verhogen, kosten te besparen en uw lange werkdagen comfortabeler te maken!
PLM® biedt een volledig gamma van geleidingsoplossingen, die kunnen worden aangepast aan uw individuele behoeften. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke interfaces zorgen ervoor dat u de geleiding in alle vertrouwen kunt gebruiken. U bespaart niet alleen geld, maar zorgt bovendien ook voor het milieu. Een efficiëntere bewerking van uw perceel verhoogt uw winst en helpt moeder natuur een handje.
PLM® biedt precisielandbouwoplossingen voor uw New Holland-machines, die ook op andere merken kunnen worden geïnstalleerd.
Ontdek onze nieuwste PLM®-technologie en ons AGXTEND-productaanbod, inclusief de XPS, de technologie voor
onkruidbestrijding in boom- en wijngaarden, dat onderdeel uitmaakt van de XPower™-familie van elektro-herbicide oplossingen. Maak ook kennis met NutriSense™, een veelzijdige sensor die op veel verschillende machines kan worden gebruikt. NutriSense™ analyseert en bepaalt de exacte samenstelling van gewassen en granen, maar ook van drijfmest van koeien en varkens en biogasdigestaat. Daarnaast is de ManureXcontrol de ECU voor debietregeling, die de meeste drijfmesttanks kan aansturen, op basis van NutriSense™- en debietmeterwaarden.
Neem even de tijd om ons PLM® en AGXTEND-productportfolio te ontdekken, en maak vervolgens snel een afspraak om van onze aanbiedingen te genieten.

Overzicht
Kools LMB 2023|Privacybeleid|Webdesign door Grèfix